### WAIMAKARIRI DISTRICT COUNCIL

# PROPOSED DISTRICT PLAN TIMETABLE DAY 1 of 2

Date: 16 September 2024 – Commencing 9am

At: Rangiora Town Hall – Function Room

303 High Street Rangiora

Topic: Hearing Stream – 7A

Waimakariri District Council - Proposed District Plan

Evidence	Submitter	Submitter	Time	Start / Finish
#	Number		allocated for	Time
			Presentation	
		Karakia and introduction by Chair	5 mins	9:00 – 9:05
		Preliminary Issues (if any)		
S42A Office	rs			
Peter Wilso	n	1 hour	9.05- 10:.05	
Medium De	nsity Reside			
Morning Tea			15 mins	10:05 – 10:20
Shelley Mile	osavljevic		1.5 hours	10:20 – 11:50
Ecosystems	and Indige			
		1 hr	11:50 – 12:50	
Andrew Ma	clennan		1 hour	12:50 – 1:50
Residential	Zones			
S42A Officer (7B)			1.5 hours	1:50 – 3:20
Peter Wilso	n			
Variation 1 l	Housing Inte			
Afternoon Tea			15 mins	3:20 – 3:35
5	7A	Department of Conservation	20 mins	3:35 – 3:55
	419	<ul> <li>Pene Williams, Senior</li> </ul>		
	FS 77	Solicitor (teams)		
		<ul> <li>Liz Williams, Planner (teams)</li> </ul>		
		<ul> <li>Richard Clayton – Technical</li> </ul>		
		Advisor, Plant Ecology		
		(teams)		
7	<b>7A</b> 266	Townsend Fields Ltd (Previously	15 mins	3:55 – 4:10
	V2 68	199 Johns Road Ltd, Carolina		
3	<b>7B</b> V1 58	Homes Ltd, Carolina Rental Homes		
		Ltd, Allan Downs Ltd)		
		Claire McKeever		
	<b>7A</b> 99	Ken Fletcher	30 mins	4:10 – 4:40
4	V2 29			
	<b>7B</b> V1 74			
1	7B	Kelvin Ashby	15 mins	4:40 – 4:55
	V1 20			
				Adjourned

### WAIMAKARIRI DISTRICT COUNCIL

# PROPOSED DISTRICT PLAN TIMETABLE Day 2 of 2

Date: 17 September 2024 – Commencing 9am

At: Rangiora Town Hall – Function Room

303 High Street Rangiora

Topic: Hearing Stream – 7A & 7B

Waimakariri District Council - Proposed District Plan

Evidence #	Submitter Number	Submitter	Time allocated for Presentation	Start / Finish Time
		Karakia and introduction by Chair Preliminary Issues (if any)	5 mins	9:00 – 9:05
9 Combined	Stream 7A 254 FS 80 Stream 7B V1 81 FS 15	<ul> <li>OlaL</li> <li>Jo Appleyard – Legal</li> <li>Laurel Smith – Acoustics (teams)</li> <li>John Kyle - Planning</li> </ul> TBC	1 hr	9:05 – 10:05
		Morning Tea	15 mins	10:20 – 10:35
8	7 <u>B</u> V1 80 FS 23	<ul> <li>Kainga Ora</li> <li>Joshua Neville – Corporate statement</li> <li>Clare Dale – Planning Novo Group</li> </ul>	1 hr 15 mins	10:35 – 11:50
		<ul> <li>Jane Rennie – Urban Design Boffa Miskell</li> <li>Tim Heath – Economics Property Economics (teams)</li> </ul>		

#### WAIMAKARIRI DISTRICT COUNCIL

## PROPOSED DISTRICT PLAN TIMETABLE

#### Day 2 of 2 continued:

Date: 17 September 2024 – Commencing 9am

Topic: Hearing Stream – 7A

Waimakariri District Council - Proposed District Plan

Evidence	Submitter	Submitter	Time	Start / Finish
#	Number		allocated for	Time
			Presentation	
	Stream	Canterbury Regional Council	45 mins	12:50 – 1:35
8	7A	<ul> <li>Victoria Watt Senior - Planner</li> </ul>		
	316 fs	(7A & 7B)		
	105	<ul> <li>Philip Grove - Principal</li> </ul>		
	7B	Scientist		
6	V1 64	<ul> <li>Kate Dickson Legal (7A &amp; 7B)</li> </ul>		
	7B	Momentum Land / Mike Greer	1.5 hours	1:35 – 3:05
6	V1 43	Homes		
		<ul> <li>Mark Allan (Planner)</li> </ul>		
	7B	<ul> <li>Patricia Harte (Planner)</li> </ul>		
	V1	<ul> <li>Margo Perpick (Legal</li> </ul>		
7	MGH 13	Counsel)		
5	V1 42 FS	Transpower	15 mins	3:05 – 3:20
	2	<ul> <li>Ainsley McLeod</li> </ul>		
				Adjourned

#### Tabled Evidence:

HS7A Evidence 2 Submitter 295 FS 47 HORTNZ

Sarah Cameron

HS7A Evidence 3 Submitter 207 Summerset Retirement Village Rangiora Ltd

S Styles

HS7A Evidence 6 Submitter 373 FS 99 KiwiRail Holdings Ltd

HS7A Evidence 11 Submitter FS 55 Kainga Ora

C Dale & J Neville

HS7A Evidence 12 Submitter 303 V2 67 Fire and Emergency NZ

K Oranje – Beca

#### STREAM 7B Tabled Evidence:

HS7B Evidence 2 Submitter V1 51 FS 10 KiwiRail Holdings Ltd HS7B Evidence 9 Submitter V1 77 Fire and Emergency NZ